Dagens outfit

image28

Det var längesedan jag hade ett inlägg med dagens outfit,så jag tänkte att det skulle väl vara dags nu :)
Idag hade jag myskläder på mig,hade inget speciellt att göra..Men jag gick och plockade blåbär i skogen, det blev en hel del! Så nu får jag baka blåbärsmuffins!

T-shirt från Gina Tricot
Mjukisbyxor från Team Sportia

Sakerna från A6

image27

Här är det mesta av sakerna jag köpte på A6 i onsdags! Vad tycks? Den gråa t-shirten kommer från Vero Moda, den vita med tryck på kommer från Wow. Halsbandet med ett band på kommer ifrån H&M och det andra från Deluxa. Halsbandet från Deluxa skulle egentligen ha kostat 89 kr. men det var sommarrea så jag fick det för 19 kr! Superbilligt! Köpte även ett rosa diadem med färgglada prickar därifrån för endast 9 kr! Boken köpte jag på Gallerix,mycket somrig tycker jag! Men nu måste jag nog spara lite pengar...fast jag får ju snart min månadspeng ;) 

Hoppas att ni får en mycket trevlig kväll! Hejdå!

Lördag-Sommarplanerna

Idag är jag ganska uttråkad...Alla vänner är iväg på läger och jag har ingenting att göra! Får väl mysa med någon film ikväll..Tänkte ta kort på mina nyinköpta prylar från A6 som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Får se när jag gör det. Jag längtar väldigt mycket tills nästa lördag,då jag ska åka till Hönö och Öckerö med min familj och mina kusiner. Ska bli väldigt roligt! Efter det så ska jag och min kusin Emma åka till Öland. Mina kära morföräldrar har nämligen en stuga där. Ska bli mycket roligt! I slutet av Juli ska jag åka på ett stort tonårsläger i Tyskland med mina kompisar! Ska bli superduperskoj! Vad ska du göra i sommar?

Godnatt!

image27

Hiss eller diss?

image25

Nu var det ett tag sedan jag hade Hiss eller diss så jag tyckte att det var dags igen! Detta linnet kommer ifrån Asos och Victoria Beckham har synts i ett liknande. Men vad tycker du, hiss eller diss?

Onsdag

Igår,onsdag,var jag och Emma på A6. Jag köpte en hel del...här är en liten lista:
Skrivbok på Gallerix
T-shirt och sjal på Vero Moda
Öronhängen och halsband på H&M
Diadem och halsband på Deluxa
Paraply på Wedins
Magnetramar och kort på Ikea

Lägger upp lite bilder senare idag!


Min egen tjuvlyssning!

Igår när jag åkte med tåget till Hovslätt så lyssnade jag på ett lite roligt samtal! Jag glömde skriva in det igår så jag skriver in det nu :) Det var två gubbar (får man säga så?) som rusade in i tåget eftersom det ösregnade. Vi kallar dom för Kalle och Pelle. De slog sig ned på sätet framför mig.

Kalle: Det var då väldans vad det regnade!
Pelle: Ja,det duggar lite,det gör det,ja.
Kalle: Ja,du kan väl den där ramsan,det finns inga dåliga kläder...
Pelle: Bara dåligt väder. Höhö...
Det blir tyst en stund.
Pelle: Eller....Var det inte tvärtom?

Hihi..Lite småskoj!

Tisdag-hos min kusin

Idag har jag åkt tåg till min kusin i Hovslätt. Först skulle jag ta tåget som gick klockan ett men det stannade inte i Hovslätt så jag fick ta tåget som gick klockan ett. Medans jag väntade på tåget fick jag jobba lite på mammas jobb, Hemtex. Jag packade upp varor och bockade av på ett papper. Sedan gick jag och köpte lite fika på Coffe&Design. Efter ett tag fick mamma säga åt mig att gå så att jag inte missade tåget. När jag kom fram till Hovslätt kom Emma och mötte mig och så gick vi hem (under paraply) i ösregnet. Sedan har vi inte gjort så mycket,mest suttit vid datorn och kollat på TV. Imorgon däremot ska vi åka till A6. Ska bli skoj!

Godnatt och sov så gott!

Flower power!

image24
Bikini från Adidas 299 kr.
Tunika från Asos.com för 372 kr.
Rosringar från Unikdesign.se för 275 kr.
Väska från Ellos.se för 134 kr.

Kattungar!

image23

Min kompis katt har fått två kattungar nyligen. Dom är hur söta som helst! Här är en bild på en av dem,lite otydlig, men det får duga. Den andre kattungen var svart och kröp omkring väldigt mycket och utforskade världen! :)

Imorgon ska jag åka tåg till min kusin i Hovslätt,ska bli väldigt roligt! Jag ska försöka skriva lite inlägg iallafall...

Söta påsar

image22
Är du,precis som jag,en riktig slarva och tappar ständigt bort skor och strumpor m.m? Lite roligare att hålla koll på sakerna blir det med ett par söta förvaringspåsar! Dessa finns på accessora.se och kostar 198 kr. styck.

Godnatt och sov gott! :)

image21

Liten sommaroutfit...

image20
Sommarkläder kan man aldrig få för mycket av! Här är en liten skön sommaroutfit för varma dagar :)

Linne från ellos.se (Pronto Moda)  99 kr.
Shorts från Nike 349 kr.
Väska från Roxy 449 kr.
Ballerinaskor från ellos.se 179 kr.

Min gosiga katt!

image19
Här är en bild på min söta katt Maxi! :) Tyvärr måste han bo hos farmor eftersom mamma är allergisk.:P

Visst är han söt?

Lördag

Idag är det lördag,midsommardagen. Igår var jag hos min farmor och firade lite,vi åt mat och spelade spel. Det regnade också,som det brukar göra..:P Idag ska vi ha lite gäster på kvällen. Vi ska grilla lite. Det har varit rea i många butiker inne på A6,jag var inne och kollade lite på Wow. Jag hittade två t-shirtar för 99 kr. Väldigt billigt!

Hejdå!

Söta skor

image18
Jag var inne på Asos och kollade lite nyheter och hittade dom här supersöta skorna! Dom kostar 447 kronor och är nog något som snart står på min skohylla! :)

Vilken hund är du?

Jag gjorde ett test för ett tag sedan,på svt.se,om vilken hund man var. Själv blev jag en mops! Blev lite förvånad men beskrivningen passar in ganska bra faktiskt :D

image17

Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad.


Månadens vill ha

image16
Kollade lite nyheter på Ellos.se och hittade denna underbara klänningen! Den har breda axelband med knappar och påsydda fickor fram. Kostar bara 179 kronor,säljs under märket Pronto Moda.

Tisdag...

Hej allihopa! Jag har inte skrivit så mycket i bloggen,jag ber om ursäkt! Idag har jag inte gjort så mycket,mest slappat. Men jag har målat staketet lite idag,i 2,5 timmar för att vara exakt! Så just nu är jag uppe i  360 kronor,kan nog köpa något kul för det :) Min kusin har kommit idag också,hon fick åka tåg. Imorgon ska vi nämligen till Ullared så det blir nog inte så mycket bloggat då,tyvärr! Men ni får stå ut ;)


Hejdå!


Liseberg!

Igår var jag på Liseberg med min familj och mina kusiner! Det var jättekul,som det brukar vara. Favoriten är ju Balder,min lillebror Joel åkte den för första gången i år! Jag åkte bland annat den nya attraktionen,Uppswinget! Den var jätterolig,inte alls läskig! Men jag åkte inte Kanonen i år heller. :P Får se om det kanske blir nästa år! :) Här är en liten bild på Uppswinget!
image15

Indiska

image14

Indiska har fått in många roliga,och framförallt billiga,kläder och inredningssaker. Här är ett litet smakprov!

Ballerinaskor i lack för 129 kr.
Klänning för 299 kr.
Rolig kopp för 29.50 kr.
Shorts för 149 kr.
Öronhängen för 39.50 kr.
Pennor för 19.50 kr.

Hiss eller diss?

image13

Så här såg Kate Winslet ut på Oscarsgalan. Hiss eller diss,vad tycker du?

Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket,slappat mest antar jag. Men jag har börjat måla staketet för att få lite extra pengar. Jag hann inte måla så mycket men lite hann jag med. Mamma har köpt ett par fina jeansshorts till mig,bild på dem kommer. Jag har inte så mycket mer att säga...

Hejdå!

Accessoarer!

image12
Jag älskar accesoarer! Jag har fullt med smycken,väskor och scarfs överallt i mitt rum! Här är lite smått och gott för den som letar efter något nytt. Hoppas att du ser något som du gillar :)

Öronhängen från Tjallamalla för 98 kr.
Brosch från Kyssjohanna för 85 kr.
Portmonnä från Unikdesign (Ivana Helsinki) för 299 kr.
Halsband från Ellos för 129 kr.
Ring från Asos för 89 kr.

Godistest

Jag gjorde ett test för en liten stund sedan,på karamellkungen.se,som visade vilken godistyp jag var. Här är resultatet:
Ditt testresultat visar att du i huvudsak är en Surolog ? en person som föredrar surt godis. 27,2% av de som har gjort testet är Surologer.
Surologer tycker om häftiga och stora upplevelser och avskyr att bara ta det lugnt. Surologer har ett hett temperament och kan lika lätt bli överlyckligt glada som ursinnigt arga. De är impulsiva men samtidigt ganska envisa. Det innebär att de bestämmer sig mycket snabbt och sedan sällan ändrar sig. Den som känner en Surolog har sällan tråkigt och man kan lita på att han eller hon alltid har något på gång. För det mesta kul. Och ibland alldeles heltokigt. Surologer arbetar ofta i eget företag eller i yrken där de får bestämma mycket själv - t.ex. som regissör eller kock. Det är inte ovanligt att Surologer och Segofyser kommer bra överens och kan dela godispåse.

Såhär såg min "godispåse" ut:
image11
Det blåa är surt
Det gröna är skum
Det rosa är choklad
Det orangea är kola


Tisdag

Idag har jag varit på stan med min mamma och min syster. Jag hittade en fin tubklänning på JC. Jag lånade lite böcker också. Försökte att hitta en present till min kusin som fyller år. Har du något bra tips? Ikväll ska jag passa mina småbröder,föräldrarna ska ut och äta och min storasyster ska till en kompis...Inte så jättekul men,men...

Hejdå,ha det bra! :) 

Gula godbitar

image9

Gult är en av mina favoritfärger! Jag älskar den färgen för att man blir så glad av den! Här har jag hittat lite gula godbitar som jag hoppas ska bli mina en dag...Vilken är din favorit?

Pumps från skopunkten för 249 kr.
Shorts från Asos, Miss Sixty för 968 kr.
Diadem i lack från Indiska för ynka 29.50 kr.
Blus från Tjallamalla för 695 kr.
Väska från Unikdesign,Kragh Rosenberg för 699 kr.

Hoppas ni får en skön dag!

Rastlös!

Idag är det måndag,den fjärde dagen på sommarlovet. Sitter hemma och degar,jag vet inte vad jag ska göra! Börjar att bli rastlös...Det är varmt ute,blåser en aning men annars är det okej. Funderar på att gå ut och gå en runda i skogen. Vad tycker du att jag ska göra?

Godnatt!

image8

Hiss eller diss?

image7
Färgglad playsuit från Asos för 417 kr. Hiss eller diss?

Nätshoppa!

image6
På internet finns det en massa nätbutiker med roliga prylar! Här är några godbitar från mina favoritsidor.
Tipsa gärna om dina favoritsidor! :)
Orange beachshorts från Asos.com för 179 kr.
Tunika från Ellos.se (Pronto Moda) för 199 kr.
Halsband från Kyssjohanna.se för 250 kr.
Lip balm från Accessora.se (Rose&Co) för 89 kr.
Weekendbag från Unikdesign.se (Ivana Helsinki) för 1.599 kr.

Bye,bye!

Dagens look

image5
Idag är det otroligt varm,nästan lika varmt som igår. Eftersom det dock var lite svalare idag så tog jag ett par knickers istället för shorts.

Jeansknickers från JC
T-shirt från Vero Moda
Halsband från Lindex

Bye!


Hiss eller diss?

image4Nu ska ni berätta vad ni tycker! I hiss eller diss visar jag kläder som ni får hissa eller dissa,jag tror att ni förstår! Denna klänningen hittade jag på bpnordstrom.com för de som vill veta! Vad tycker du om den,hiss eller diss? 

Dagens look

image3Idag var det väldigt varmt ute så jag tog på mig ett par shorts och en t-shirt.
Shortsen är från JC,t-shirten är från Zara och armbandet är från HM.
(Bilden är en aning suddig,jag ursäktar mig!)

Bye,bye! :)

Månadens önskelista

image2
Hej allihopa! Här är några saker som jag önskar mig i Juni!
Halsbandet med de färgglada pärlorna och trähjärta kommer ifrån Asos och kostar bara 149 kr.
Väskan i cool transparent plast kommer från Wedins och kostar 249 kr.
Tröjklänningen för regniga dagar kommer från Midway Inferno och kostar 489 kr.
Kjolen med de glada prickarna kommer från HM och kostar bara 98 kr.
Flip-flopskorna med det söta körsbäret kommer från Asos och kostar 89 kr.
Vilken av sakerna tycker du bäst om?

En cool cykel...

image1
Jag tycker att denna gula cykel från Inreda.com är jättecool! Vad tycker du?
Kostar cirka 4000 kronor!

Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag är en tjej vid namn Bea som bor i Småland. Jag kommer att blogga om allt möjligt men det kommer antagligen att bli mycket "shopping". Hoppas att ni kommer att tycka om det!

Ha det bra!

RSS 2.0