???

Suck..jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva längre. Tips, någon?

Regn, regn...

Suck..Det regnar hela tiden..Inga vidare sommarkänslor inte :P Jag vill ju ut och sola, bada och bara ligga och slappa i gräset med solen lysandes, men icke. Jag antar att jag får dras med regnet lite till. Fast man har ju hört att det ska bli bättre nästa vecka. Eller har jag bara drömt det..? Kan vara så, ibland blandar jag ihop dröm med verklighet..som den där gången jag trodde att pappa hade sagt att Wilhelm Tell var från Burma...men, men, nu ska jag sluta skriva, vi får se om jag kanske har något inlägg senare. Jag har varit dålig på det den senaste tiden..

Hemma igen :)

Ja, då var jag hemma igen! Jag har solat, cyklat, ätit jordgubbar och spelat kubb hela helgen :) Nu är jag jättetrött, köerna över ölandsbron var långa..hoppas att ni har haft det lika bra som jag :)

Nu åker jag!

Japp, idag bär det av till Öland för midsommarfirande med kusinerna. Kommer hem på söndag igen, tills dess får ni ha det bra medans jag är borta!

Ciao! Ha det göttans!

Idag

Idag har jag solat i mina korta, gröna mjukisshorts från Vero Moda. Dom är otroligt sköna och praktiska för jag gillar inte att ligga i bara bikinitrosor när jag solar. Ett kap :) 
Egentligen borde jag packa nu..ska ju dra till Öland imorron över midsommar. Aja, vi får väl se hur det går..

Gillar..



Den där blusen har jag spanat på ett tag..Och nu är den på rea på unikdesign :)

SOMMARLOV!

ÄNTLIGEN är det sommarlov!!! Så otroooooligt skönt! Ikväll ska jag fira med kompisarna, vi ska äta pizza och umgås!
Vad ska ni göra under sommaren då?

Hej alla!

Idag har jag varit i stan och letat efter något fint att ha på skolavslutningen som är på torsdag! Och jag hittade en jättefin klänning på H&M. Jag hittade också ett par sköna mjukisshorts och ett par coola öronhängen på Vero Moda. Idag har det varit jättevarmt igen, nästan 30 grader! Puh!

Igår hann jag inte skriva nått eftersom jag skulle åka till min farmor och efter det skulle jag sova över med några kompisar i deras husvagn... Men det var ju nationaldagen igår, så vi har en liten flagga på det!


Svettas..

OMG, vad varmt det är idag! Jag har gått runt och svettats hela dagen så jag känner mig ju lagom fräsh nu... När jag skulle ta bussen hem var det värst! Det var smockfullt med folk, trångt och luftkonditioneringen fungerade inte.. Lagom kul.

Och förresten..jag har bara en vanlig skoldag kvar nu! Wiie! Annars är det idrottsdagar och annat som gäller. Och det betyder att snart, snart är det skolavslutning! Och då kommer vi till mitt problem...Vad sjutton ska jag ha på mig???

Klocka

image86
Gah! Någon mer än jag som tycker att denna klocka är DÖSNYGG??? Åh, vad jag vill ha den! Finns på tritoni.se
Dom har en massa snygga klockor!

RSS 2.0