Hejdå!

Då åker jag iväg på läger! Kommer tillbaka på tisdag, ses då!

image59

Mina julklappar!

Då var julen över och det är ett helt år kvar tills nästa..då får man längta lite till nyår istället! Tänkte berätta lite om vad jag har fått i julklapp!

Christina Aguilera-parfymen
Två set med smycken (som man gör själv)
En almanacka för 2008
En bok
En nalle
Idol-dvd
Presentkort på MQ
Pengar
och ett airhockeyspel! Fast det var till alla i familjen..:)

Vad har du fått i julklapp?


Jul, jul...

Ja! Snart är det julafton...Hur firar du jul? I år så kommer jag att fira jul med familjen och mina morföräldrar. Vi börjar dagen med en riktig lyxfrukost med baguetter, frallor, frukt m.m...Sedan väntar vi tills mormor och morfar kommer, då brukar vi äta middag. Efter det går vi alltid ut en stund, det blir väl oftast en promenad i skogen. När vi kommer hem lägger vi alla julklappar under granen och tittar på Kalle Ankas jul samtidigt som vi äter julgodis. (Vi äter nog ganska mycket...) Sedan läser oftast morfar julevangeliet. Det är ju viktigt att veta vad julen handlar om-egentligen. och efter det är det den efterlängtade paketöppningen..

Jag hoppas att alla därute ska få en riktigt god jul!

Fint vintage

Har hittat en ny sida där det finns massor av fina vintagekläder! Klänningarna är verkligen jättefina... Sidan heter poshvintage.com. Här är ett litet smakprov:

image58

Superhjälte!

Hej allihopa! Tänkte börja skriva igen så smått...Jag kommer antagligen inte att skriva varje dag men vi får se.

Gjorde ett test nyligen på thesuperheroquiz.com. Den visade att jag är till 80 % spiderman!

image57

Paus!

Ska ta en liten paus från bloggen nu ett tag..Det är så mycket nu i juletid..Men jag ska försöka att skriva något till jullovet börjar! Ha det så bra så länge! :)

RSS 2.0