Valborg

Jahaja..då var det valborg. Ska ni göra nåt speciellt? Själv ska jag ut till en kompis med en massa andra kompisar och typ grilla och äta och sånt...lite fest kanske.
Kvällens klädsel blir för övrigt svarta tights, jeansshorts, svart linne och en grön tunikagrej liksom.. lite svårt att förklara :S  Men, men..hoppas att ni får en jättebra kväll!

Tävlingstips

image83

Nu är det så att Elisabet på Stenvreten.blogg.se har en ny tävling! Den här gången kan man vinna läppglans från Agatha Ruiz de la Prada! 

29/4 16:25 Sorry...

Hej allihopa! Hoppas att ni har det skönt, här skiner solen så att man nästa svettas ihjäl...Ska gå ut en vända sedan, hoppa studsmatta och sola lite kanske..
Sorry för att jag skriver så lite nu för tiden, jag vet inte varför det blir så..ska försöka skriva mer.

Var ju som sagt på konsert för ett tag sedan, det var grymt roligt! Han är så otroligt bra på att sjunga, den där Samuel..

Denna klänning beställde jag från H&M för ett tag sen..tror ni att den funkar på skolavslutningen?
image81

Fredag 15:43

Kom hem från skolan för en liten stund sedan, äntligen helg! Ikväll ska jag inte göra så mycket, äta tacos och umgås med mina vänner.

Imorgon så ska jag på konsert med Samuel Ljungbladh! Ska bli jättekul, åker dit med min kusin och en kompis. Om någon undrar så är det Samuel som sjunger i Let's Dance..


Måndag 20:29

Ja, då satt man här igen..fast man egentligen skulle plugga franska..men det löser sig, får kolla igenom det senare. Det har varit en helt okej dag, jag fick veta att jag är en av de få som ska åka till Öland med skolan! Wohoo! Platserna var visst väldigt eftertraktade i år..och för er som undrar vad man ska göra där så är det så att man ska bo i tält under en helg och kolla på växter och djur. Typ. Ni kanske tycker att det låter skitkonstigt att vilja åka med dit men jag tycker att det ska bli roligt. Jag gillar att tälta. Faktiskt.

Idag hade vi även volleyboll på idrotten och jag kan berätta att det gick otroligt bra! Våran klass är sämst på volleyboll i hela skolan, helt sant! Men idag gick det riktigt bra..förutom att jag råkade slå lite fel när jag skulle köra en "bagger" (stavas?) och nu har jag ett blåmärke på tummen. Helt sjukt.

Och så var det ju moppekurs då och idag skulle vi köra för första gången! (vi har bara haft teori annars..) Alla andra i gruppen har åkt moppe innan men jag ska vara helt ärlig och säga att jag har aldrig i hela mitt liv kört en moped. Aldrig. Never ever! Visst, jag har ju suttit på en och fått skjuts och så men aldrig mer. Helt sant! Men det gick bra..tror jag..Får väl öva på syrrans lite här hemma nu då.

Ha det!

Finfint!

image80

Jag har kommit på att imorgon är det exakt två månader kvar till skolavslutningen! Wohoo! Längtar ju lite..
Och så har jag hittat dom sötaste tröjorna på topshop :)
Och sist men inte minst: Jag klarade röj på 13 sekunder på nybörjarnivån! :O Haha, vilket liv jag har..

Äntligen helg!

Så var det äntligen fredag! Jag har haft en ganska stressig vecka med prov och läxor. Allting avslutades idag med ett stort prov i kemi..urrk..
Igår hade jag ordförandedebut i elevrådet, det gick grymt bra! Vi bestämde både det ena och det andra och det var jätteskoj! Efter skolan igår åkte jag in till stan för att klippa mig. Nu är mitt hår ganska kort, jätteskönt! Efteråt köpte jag lite kläder till konfirmationen, det blir ett par vita byxor och en tunika med silverskor och silversmycken :D Eftersom jag konfirmeras i mission så slipper jag kåporna..Jag köpte lite annat också, en röd klänning, vita tajts och ett randigt linne/väst eller vad man ska säga..
Idag ska jag till tonår på kvällen, ska bli skoj att träffa alla man inte träffar till vardags..dom som börjat på gymnasiet till exempel..Nåväl, jag kanske lägger upp lite foton på det jag köpte igår sen, vi få se..

See ya!

Nya skor

image79
Såhär ser mina nya skor ut :) Ska ha dom till konfaavslutningen

Sommar? Någon?

image78

Aah, vilket väder det är! Nu längtar jag ÄNNU mer till skolavslutningen och sommaren..Öland och Hönö..mm..
By the way, på torsdag ska jag börja vara ordförande i elevrådet! Wish me good luck!

Äntligen Lördag

Ja, idag fyller en av mina småbröder år. Jesper har blivit 10 år idag, grattis till honom! :) Just nu har han kalas, eller party, som han säger..Dom håller på att öppna presenter och dom är inte lite högljudda.. Jag har gett honom ett coolt halsband och en magnet till hans nya rum.

Jag har också varit och kollat på moppe, håller ju på att gå en moppekurs nu..Får bli en röd vespa, som på bilden nedanför. För övrigt har jag surfat runt på nätet, sovit och käkat riesen hela dagen.    See ya!

image77

För pengarna..

image76

Fin portmonnä för pengarna, om man får något över när man har köpt den vill säga.. ;-)
495 kr. Unikdesign (Ivana Helsinki)

Nya jeans?

image75

Ååh, vad jag vill ha dom jeansen! Jag har ju förstås en del men inte några riktigt ljusa (som är snygga)
Finns på topshop :P

RSS 2.0